Animaties

Dans de wereld rond

Vakantie-Salon-Antwerpen-14

Elk land heeft wel haar eigen volksdans, sommige landen hebben zelfs een ware danscultuur. Bovendien past dit thema uitstekend bij de 40ste verjaardagseditie van de beurs. Er zal een podium aanwezig zijn in hal 4 waar de hele dag door verschillende dansen opgevoerd worden door professionals. Maak er kennis met typische volksdansen uit Georgië, leer flamenco dansen, geniet van de optredens door Born4Dance (hiphop, buikdansen, afro dance) of van Peruviaanse live band Rumbon Latino! Kers op de taart is het optreden van Kathleen (ex-K3) op donderdag tijdens de avondopening. Bijgestaan door een Afrikaans koor, zal zij jullie een show van de bovenste plank geven! Klik hier voor het programma.

Escape Room

Altijd al eens willen weten of je opmerkzaam en snel genoeg bent om tijdig uit een escape room te geraken? Riksja Travel bouwt zowaar een heuse escape room op hun stand. Benieuwd wie de snelste tijd neerzet! Nieuwsgierig? Klik dan hier.

Petanque Piste

Waan je in het Zuiden van Frankrijk met een glaasje pastis in de hand en speel een spelletje petanque op de piste die we aangelegd hebben in hal 1.

Bezoek Cruiseschip

rivercruise vakantie

Bezoekers van het Vakantiesalon Antwerpen kunnen gratis een van de twee cruiseschepen van Feestra bezoeken die aangemeerd liggen in het Willemdok in de Antwerpse haven. Ga naar de stand van Feenstra Riviercruises(hal 4) en vertrek vanaf de beurs met een shuttle bus naar de Antwerpse haven om er het comfort van de schepen te ervaren: www.feenstrarijnlijn.nl

Duikinitiatie

Vakantie-Salon-Antwerpen-12

Dankzij onze partner Nelos (Nederlandstalige liga voor Onderwateronderzoek en –sport), zal onze bezoekers opnieuw een gratis duikinitiatie kunnen volgen. Gediplomeerde instructeurs geven uitleg, onderwater foto’s werden genomen, en er werd zelfs doorverwezen naar reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in duikvakanties.

Fietsparcours

fietsen--Vakantie-Salon-Antwerpen

Voor het eerst sinds haar oprichting heeft het Vakantiesalon Antwerpen in 2017 een fietsparcours aangelegd op de beurs! Voor velen staat vakantie inderdaad gelijk aan bewegen, al reizend ontdekken, met de mobilhome, met de motor, maar vaak ook met de fiets. Wij wilden inspelen op deze tendens en hebben daarom een fietsparcours aangelegd waarop elektrische fietsen, steps, tandems enz. kunnen getest worden. Dit was zo’n success dat dit parcours ook in 2018 zal aanwezig zijn. Een aantal aanbieders zullen hun laatste nieuwe modellen demonstreren en aanbieders van fietsvakanties maken het aanbod compleet.

Kinderanimatie

Kinderen-animatie--Vakantie-Salon-Antwerpen

Naar goede gewoonte worden de kinderen niet vergeten op het Vakantiesalon Antwerpen. In hal 1 ontvangen wij hen graag voor een uurtje (of meer) knutsel- en spelplezier. Daarenboven kunnen ze zich ook uitleven op een springkasteel. Opgelet, enkel op zaterdag en zondag en vanaf 4 jaar! In samenwerking met Diederik Reizen

Workshops

Vakantie-Salon-Antwerpen-15

Alle workshops en presentaties worden in het Nederlands gegeven en vinden plaats in de workshopruimtes van Hal 2. Deelname is gratis voor beursbezoekers. KLIK HIER voor het programma.