Animaties

Dans de wereld rond

Elk land heeft wel haar eigen volksdans, sommige landen hebben zelfs een ware danscultuur. Bovendien past dit thema uitstekend bij de 40ste verjaardagseditie van de beurs. Er zal een podium aanwezig zijn in hal 4 waar de hele dag door verschillende dansen opgevoerd worden door professionals. Als u het ziet zitten om zelf een dansje te wagen, bent u van harte welkom! Er zijn dansleraars aanwezig die u graag begeleiden in de beginselen van de salsa, merengue, tango, enzovoort!

Duikinitiatie

Dankzij onze partner Nelos (Nederlandstalige liga voor Onderwateronderzoek en –sport), zal onze bezoekers opnieuw een gratis duikinitiatie kunnen volgen. Gediplomeerde instructeurs geven uitleg, onderwater foto’s werden genomen, en er werd zelfs doorverwezen naar reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in duikvakanties.

Fietsparcours

fietsen--Vakantie-Salon-Antwerpen

Voor het eerst sinds haar oprichting heeft het Vakantiesalon Antwerpen in 2017 een fietsparcours aangelegd op de beurs! Voor velen staat vakantie inderdaad gelijk aan bewegen, al reizend ontdekken, met de mobilhome, met de motor, maar vaak ook met de fiets. Wij wilden inspelen op deze tendens en hebben daarom een fietsparcours aangelegd waarop elektrische fietsen, steps, tandems enz. kunnen getest worden. Dit was zo’n success dat dit parcours ook in 2018 zal aanwezig zijn. Een aantal aanbieders zullen hun laatste nieuwe modellen demonstreren en aanbieders van fietsvakanties maken het aanbod compleet.

Kinderanimatie

Kinderen-animatie--Vakantie-Salon-Antwerpen

Naar goede gewoonte worden de kinderen niet vergeten op het Vakantiesalon Antwerpen. In hal 2 ontvingen wij hen graag voor een uurtje (of meer) knutsel- en spelplezier. Opgelet, enkel op zaterdag en zondag! In samenwerking met Diederik Reizen

Workshops

Alle workshops en presentaties worden in het Nederlands gegeven (tenzij anders vermeld) en vonden plaats in de workshopruimtes van Hal 1 of Hal 3.  Deelname is gratis voor beursbezoekers. Klik hier voor het programma van 2017.