Animaties

Skisimulator

Wie bergreizen zegt, denkt aan skiën. Wij boden aan al onze bezoekers de mogelijkheid om eens te beleven hoe het voelt om op de latten te staan. De sneeuw moest u er even bijdenken! (et enlever dernière phrase)

Duikinitiatie

Dankzij onze partner Nelos (Nederlandstalige liga voor Onderwateronderzoek en –sport), konden onze bezoekers een gratis duikinitiatie volgen. Gediplomeerde instructeurs gaven uitleg, onderwater foto’s werden genomen, en er werd zelfs doorverwezen naar reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in duikvakanties.

Fietsparcours

Voor het eerst sinds haar ontstaan heeft het Vakantiesalon Antwerpen een fietsparcours aangelegd op de beurs! Voor velen staat vakantie inderdaad gelijk aan bewegen, al reizend ontdekken, met de mobilhome, met de motor, maar vaak ook met de fiets. Wij wilden inspelen op deze tendens en hebben daarom een fietsparcours aangelegd waarop elektrische fietsen, steps, tandems enz. kunnen getest worden. Een aantal aanbieders waren aanwezig met de laatste nieuwe modellen. Daarnaast werden er ook workshops gehouden rond dit thema en degenen die de fietsmicrobe te pakken hebben, konden terecht bij de exposanten die fietsvakanties aanbieden.

Kinderanimatie

Naar goede gewoonte worden de kinderen niet vergeten op het Vakantiesalon Antwerpen. In hal 2 ontvingen wij hen graag voor een uurtje (of meer) knutsel- en spelplezier. De kinderanimatie bevond zich op stand 2601, aan de doorgang van hal 1 naar hal 2. Opgelet, enkel op zaterdag en zondag! In samenwerking met Diederik Reizen.

Workshops

Alle workshops en presentaties worden in het Nederlands gegeven (tenzij anders vermeld) en vonden plaats in de workshopruimtes van Hal 1 of Hal 3.  Deelname is gratis voor beursbezoekers. Klik hier voor het programma van 2017.