Aanwezige bloggers op Vakantiesalon Antwerpen 2018

Worldwidewendy richt zich op luxueuze reizen met (en af en toe zonder) kinderen. Ik wil graag laten zien dat je ook met kinderen luxueuze, avontuurlijke rondreizen kan maken. Er is geen betere leerschool dan de wereld met eigen ogen ontdekken. Citytrips, roadtrips, cruises, safari’s en zoveel meer. Ook als je kinderen hebt, is dat allemaal mogelijk.

Met Reisgoesting willen we mensen inspireren van het gebaande pad te gaan. Er is zo veel te zien in de wereld, dus waarom zou je in een resort gaan zitten bakken? We kauwen je niks voor, maar proberen je met onze verhalen en foto’s dat extra duwtje in de rug te geven. Reisgoesting staat onder leiding van Lot Wildiers, een ervaren blogster met bijna zeven jaar bloggen en tientallen bestemming op haar naam.

The Belgian Abroad is een inspirerende reisblog voor iedereen die houdt van reizen, ontdekken en (culinair) genieten. De blogster-schrijfster achter The Belgian Abroad, dat ben ik, Cindy Bellekens. Ik heb een bijzondere voorliefde voor Italië, maar tegelijkertijd ben ik brandend nieuwsgierig naar de rest van de wereld.

De blog Roadtrippers of the Sun brengt allerlei onderwerpen aanbod die te maken hebben met reizen. Het is een blog voor zowel de avontuurlijke solo-reiziger als voor gezinsreizigers. Ze geven tips voor iedereen die van reizen houdt. Ze verkennen de wereld en delen hun eerlijke mening over deze verschillende (toeristische) plaatsen, reisgadgets die ze gebruiken. Kortom, ze hopen u te inspireren voor een volgende reis.

Reizen naar de andere kant van de wereld of verrast worden door toffe bestemmingen kortbij: met onze blog travelboulevard.be willen we anderen inspireren om ook de wereld te ontdekken en net als ons toffe en onvergetelijke ervaringen op te doen. We houden van reizen in zowat alle vormen – of dat nu een luxe droomreis is, een spannende avontuurlijke trip of een verrassend weekendje weg.

Reis je mee? Een blog voor ontdekkers, backpackers, citytrippers, genieters, avonturiers, wereldreizigers. In 2014 gaf ik alles op voor een wereldreis doorheen Centraal -en Zuid-Amerika. Sindsdien laat het reizen me niet meer los en trek ik erop uit zo vaak en zo ver ik kan. Op mijn blog Reis je mee? kan je met me meereizen, mee genieten én vind je alle gouden traveltips terug!

Cosmopoli Clan is een tweetalige (Nl & Eng) family travel blog die zich richt naar gezinnen die de all-in vakantie sleur willen doorbreken en klaar zijn om de wereld te ontdekken. Een streepje luxe is nooit ver weg. De Clan wil vooral inspireren maar belicht daarnaast ook de praktische kant van het reizen met kinderen.

The Venice Insider is een online reisgids voor reizigers die Venetië regelmatig bezoeken. Je vindt er achtergrondinformatie over de verschillende wijken, evenementen, cultuur, geschiedenis en tradities van deze boeiende stad.

“Tjapke Op Reis is de persoonlijke blog van een reisverslaafde twintiger met een ellenlange bucketlist die steeds op zoek is naar het kleine geluk. Laat je inspireren door de reisverhalen, fotoreportages, tips en nog veel meer. Lees, kijk en geniet!”

Opgericht in 2012 door de Belgische reisschrijver en -fotograaf Bram Reusen, Travel. Experience. Live. Is een reisblog die focust op avontuurlijke reizen, nationale parken, wandelen en kamperen. Kwaliteitsfoto’s voegen een visueel aspect toe aan de levendige beschrijvingen, leuke tips en ervaringen in tientallen informatieve blogposts. Bram woont nu in Charlottesville, Virginia (USA) waar hij zijn dagen doorbrengt met het verkennen en fotograferen van de nabijgelegen Blue Ridge Mountains.

DeKriebelOpReis is de reiswebsite van Christel ‘De Kriebel’ Bedert. Als u de kriebel leest dan bent u een man of een vrouw van 30plus, ja zelfs 40plus die van het leven geniet, houdt van de natuur, van lekker eten, van verrassende ontdekkingen. Ze noemt u haar ‘epicurians’ met een grote ‘appetite to discover’. Een goesting om dingen te ontdekken. Haar doelstelling is u met elke post iets mee te geven, een logeertip, een eetsuggestie, een nieuwe vluchtroute, een ongerept stukje natuur, een niet te missen event.

Take me to Sweden is een inspirerende en informatieve (reis)gids over Zweden. Naast praktische informatie en de niet-te-missen bezienswaardigheden verrast Take me to Sweden ook met échte verborgen pareltjes en hotspots. Daarnaast heeft Heidi nog een 2de blog Living by the Sea, travelling the world. Deze lifestyle & travel blog neemt je mee naar de beste plekken waar de zee nooit ver weg is. Living by the Sea staat voor frisse zeelucht, the slow life en een grote portie Oostende.

Check Out Sam laat je meegenieten van bestemmingen dichtbij en veraf. Aan de hand van uitgebreide reisgidsen, informatieve blogposts en mooie foto’s van al deze bestemmingen zorgt Sam ervoor dat je perfect voorbereid op vakantie gaat.

Christophe & Heidi reizen samen de wereld rond op zoek naar charme en romantiek. Met hun tips willen ze jullie inspireren en betaalbaar van luxe laten genieten.