Waarom bezoeken?

Verlang je naar een ontspannende vakantie op het strand of in de bergen? Droom je al lang van een luxueuze cruise? Wil je graag met de kinderen op vakantie? Of altijd als eens een rondreis willen maken? Wat je ook zoekt, het Vakantiesalon Antwerpen zal je zeker niet teleurstellen. Tal van exposanten staan voor je klaar om je professioneel te adviseren bij het zoeken naar de ideale vakantieformule.

Thema gezinsvakanties

 

Het algemene thema, de rode draad, door het Vakantiesalon Antwerpen 219 wordt ‘gezinsvakanties’. Het internet staat vol met allerhande types vakanties, naar welke bestemming die je ook verkiest en vaak vind je ook zeer makkelijk het type vakantie dat je zoekt via een zoekfunctie. Tik cruises in op Google, en je vindt een overzicht van verschillende aanbieders van de mooiste cruisevakanties bijvoorbeeld. Het lijkt een iets moeilijkere zoektocht voor gezinnen die specifiek vakanties zoeken die gericht zijn op kinderen, klein of groot. Rondreizen met kleuters, reizen op maat met tieners, in 2019 zetten wij de exposanten die dit type vakanties aanbieden in de kijker.

Ontdek hier de lijst met de exposanten die deelnemen aan de Kidsroute.

Wil je in de loop van de tijd toch op de hoogte blijven volg ons dan op onze Facebookpagina of schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang al onze tips en speciale aanbiedingen.