Animaties, editie 2019

Golfbaan

Bij de stand van Exclusive Destinations in hal 4, kan je jouw beste swing tonen op de golfbaan. Lukt een all-in-one, dan maak je daarenboven kans op een van de aangeboden verblijven.

Escape Room

Bij de stand van Escape Hunt in hal 4 kan je testen hoe  hoe opmerkzaam en snel genoeg je bent in hun heuse Escape Room.

Petanque Piste

In hal 2, naast de stand van Logeren bij Belgen kan je een spelletje petanque spelen door de aanleg van de petanque piste.

Bezoek Cruiseschip

Bezoekers van het Vakantiesalon Antwerpen kunnen gratis een van de twee cruiseschepen (de Poseidon en de Salvinia) van Feestra bezoeken die aangemeerd liggen in het Willemdok in de Antwerpse haven van 10u tem 18u. Vanaf de beurs vertrekt er een shuttle bus naar de Antwerpse haven om er het comfort van de schepen te ervaren: www.feenstrarijnlijn.nl

Duikinitiatie

Vakantie-Salon-Antwerpen-12

Dankzij onze partner Nelos (Nederlandstalige liga voor Onderwateronderzoek en –sport), kunnen onze bezoekers opnieuw een gratis duikinitiatie volgen. Gediplomeerde instructeurs geven uitleg, onderwater foto’s worden genomen, en er wordt zelfs doorverwezen naar reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in duikvakanties.

Fietsparcours

fietsen--Vakantie-Salon-Antwerpen

Voor velen staat vakantie inderdaad gelijk aan bewegen, al reizend ontdekken, met de mobilhome, met de motor, maar vaak ook met de fiets. Wij willen inspelen op deze tendens en gaan daarom een fietsparcours aanleggen waarop elektrische fietsen, steps, tandems enz. kunnen getest worden. Een aantal aanbieders brengen hun laatste nieuwe modellen en aanbieders van fietsvakanties maken het aanbod compleet.

Kinderanimatie

Kinderen-animatie--Vakantie-Salon-Antwerpen

Naar goede gewoonte worden de kinderen niet vergeten op het Vakantiesalon Antwerpen. In hal 1 ontvangen we hen graag voor een uurtje (of meer) knutsel- en spelplezier. Daarenboven kunnen ze zich ook uitleven op een springkasteel of op een klimmuur. Kinderanimatie enkel voorzien op zaterdag en zondag. Dit is in samenwerking met Diederik Reizen en Gezinssport Vlaanderen.

 

Workshops

Vakantie-Salon-Antwerpen-15

Alle workshops en presentaties worden in het Nederlands gegeven en vinden plaats in drie workshopruimtes in hal 1, 2 en 4. Deelname is gratis voor beursbezoekers. Ontdek het programma van editie 2019 hier

Surfsimulator

Op de stand van BOARDX in hal 4, kan je leren surfen zonder nat te worden.

Speleobox

In deze donkere doos kunnen de kleinsten ervaren wat het is om een speleoloog te zijn. Deze namaak-grot bestaat uit een wirwar van kronkelgangen en kruipgaten waardoor ze zich moeten wringen om de uitgang te bereiken en het daglicht weer te zien. Afspraak in hal 4, op de stand van Dinant Evasion.