Aanwezige bloggers op Vakantiesalon Antwerpen 2018

vakantie salon antwerpen

Worldwidewendy richt zich op luxueuze reizen met (en af en toe zonder) kinderen. Ik wil graag laten zien dat je ook met kinderen luxueuze, avontuurlijke rondreizen kan maken. Er is geen betere leerschool dan de wereld met eigen ogen ontdekken. Citytrips, roadtrips, cruises, safari’s en zoveel meer. Ook als je kinderen hebt, is dat allemaal mogelijk.

vakantie salon antwerpen 3

Met Reisgoesting willen we mensen inspireren van het gebaande pad te gaan. Er is zo veel te zien in de wereld, dus waarom zou je in een resort gaan zitten bakken? We kauwen je niks voor, maar proberen je met onze verhalen en foto’s dat extra duwtje in de rug te geven. Reisgoesting staat onder leiding van Lot Wildiers, een ervaren blogster met bijna zeven jaar bloggen en tientallen bestemming op haar naam.

vakantie salon antwerpen 2

The Belgian Abroad is een inspirerende reisblog voor iedereen die houdt van reizen, ontdekken en (culinair) genieten. De blogster-schrijfster achter The Belgian Abroad, dat ben ik, Cindy Bellekens. Ik heb een bijzondere voorliefde voor Italië, maar tegelijkertijd ben ik brandend nieuwsgierig naar de rest van de wereld.

vakantie salon antwerpen 5

De blog Roadtrippers of the Sun brengt allerlei onderwerpen aanbod die te maken hebben met reizen. Het is een blog voor zowel de avontuurlijke solo-reiziger als voor gezinsreizigers. Ze geven tips voor iedereen die van reizen houdt. Ze verkennen de wereld en delen hun eerlijke mening over deze verschillende (toeristische) plaatsen, reisgadgets die ze gebruiken. Kortom, ze hopen u te inspireren voor een volgende reis.

vakantie salon antwerpen 4

Reizen naar de andere kant van de wereld of verrast worden door toffe bestemmingen kortbij: met onze blog travelboulevard.be willen we anderen inspireren om ook de wereld te ontdekken en net als ons toffe en onvergetelijke ervaringen op te doen. We houden van reizen in zowat alle vormen – of dat nu een luxe droomreis is, een spannende avontuurlijke trip of een verrassend weekendje weg.

vakantie salon antwerpen 6

Reis je mee? Een blog voor ontdekkers, backpackers, citytrippers, genieters, avonturiers, wereldreizigers. In 2014 gaf ik alles op voor een wereldreis doorheen Centraal -en Zuid-Amerika. Sindsdien laat het reizen me niet meer los en trek ik erop uit zo vaak en zo ver ik kan. Op mijn blog Reis je mee? kan je met me meereizen, mee genieten én vind je alle gouden traveltips terug!

vakantie-salon-antwerpen-9 copie

CosmopoliClan is een tweetalige (Nl & Eng) family travel blog die zich richt naar gezinnen die de all-in vakantie sleur willen doorbreken en klaar zijn om de wereld te ontdekken. Een streepje luxe is nooit ver weg. De Clan wil vooral inspireren maar belicht daarnaast ook de praktische kant van het reizen met kinderen.

vakantie salon antwerpen 7

The Venice Insider is een online reisgids voor reizigers die Venetië regelmatig bezoeken. Je vindt er achtergrondinformatie over de verschillende wijken, evenementen, cultuur, geschiedenis en tradities van deze boeiende stad.

vakantie salon antwerpen 11

“Tjapke Op Reis is de persoonlijke blog van een reisverslaafde twintiger met een ellenlange bucketlist die steeds op zoek is naar het kleine geluk. Laat je inspireren door de reisverhalen, fotoreportages, tips en nog veel meer. Lees, kijk en geniet!”

vakantie salon antwerpen 12

Opgericht in 2012 door de Belgische reisschrijver en -fotograaf Bram Reusen, Travel. Experience. Live. Is een reisblog die focust op avontuurlijke reizen, nationale parken, wandelen en kamperen. Kwaliteitsfoto’s voegen een visueel aspect toe aan de levendige beschrijvingen, leuke tips en ervaringen in tientallen informatieve blogposts. Bram woont nu in Charlottesville, Virginia (USA) waar hij zijn dagen doorbrengt met het verkennen en fotograferen van de nabijgelegen Blue Ridge Mountains.

vakantie salon antwerpen 13

DeKriebelOpReis is de reiswebsite van Christel ‘De Kriebel’ Bedert. Als u de kriebel leest dan bent u een man of een vrouw van 30plus, ja zelfs 40plus die van het leven geniet, houdt van de natuur, van lekker eten, van verrassende ontdekkingen. Ze noemt u haar ‘epicurians’ met een grote ‘appetite to discover’. Een goesting om dingen te ontdekken. Haar doelstelling is u met elke post iets mee te geven, een logeertip, een eetsuggestie, een nieuwe vluchtroute, een ongerept stukje natuur, een niet te missen event.

vakantie salon antwerpen 14

Take me to Sweden is een inspirerende en informatieve (reis)gids over Zweden. Naast praktische informatie en de niet-te-missen bezienswaardigheden verrast Take me to Sweden ook met échte verborgen pareltjes en hotspots. Daarnaast heeft Heidi nog een 2de blog Living by the Sea, travelling the world. Deze lifestyle & travel blog neemt je mee naar de beste plekken waar de zee nooit ver weg is. Living by the Sea staat voor frisse zeelucht, the slow life en een grote portie Oostende.

vakantie salon antwerpen 8

Check Out Sam laat je meegenieten van bestemmingen dichtbij en veraf. Aan de hand van uitgebreide reisgidsen, informatieve blogposts en mooie foto’s van al deze bestemmingen zorgt Sam ervoor dat je perfect voorbereid op vakantie gaat.

vakantie salon antwerpen 10

Christophe & Heidi reizen samen de wereld rond op zoek naar charme en romantiek. Met hun tips willen ze jullie inspireren en betaalbaar van luxe laten genieten.

vakantie-salon-antwerpen-2 copie

Zelfstandig een reis plannen is niet altijd gemakkelijk. Het blog Travel Unlimited werd opgericht om de Belgische doe-het-zelf reizigers te helpen met de praktische kant van het plannen van een reis! De perfect trip begint met het scoren van een spotgoedkoop vliegticket via deze blog om vervolgens met slimme tips en handige informatie de ultieme reiservaring te beleven!

vakantie-salon-antwerpen-2 (1) copie

Reisjournalisten Myriam en Werner zijn altijd onderweg. Drie jaar geleden lanceerden ze Dichtbij & Ver Weg als een eigen platform om ongestoord over hun reiservaringen te vertellen. Hun missie? Inspireren. Myriam heeft een uitgesproken voorliefde voor Azië, in het bijzonder Thailand en Japan, Werner voor Europa en oenotoerisme. Hun grote passie voor Afrika is de gemene deler. Dichtbij en ver weg dus, maar ook avontuurlijk en luxueus, altijd benieuwd naar de lokale gastronomie. Hun blog wordt vooral gewaardeerd om de goed geschreven teksten en mooie foto’s.

vakantie-salon-antwerpen-3 (1) copie

Op de Engelstalige blog Wanderlust Tourist volg je de avonturen van Deborah en Maarten rond de wereld. In hun reisdagboek vind je van alle soorten reizen, van korte city trips tot langere road trips. Ook delen zij graag hun eerlijke mening van hun verblijven zoals hotels, appartementen etc… Ondanks dat ze graag zelf hun reis plannen, vinden ze het ook niet erg om eens georganiseerd te reizen. Je vindt bij wanderlust tourist ook wel wat tips die zeker handig kunnen zijn tijdens je reis. Deborah test ook graag beauty producten uit en deelt haar mening met plezier, zoals make up maar ook travel gerelateerde producten van verschillende soorten zonnemelk/olie tot insecten spray

Kris en Sylvia, zijn  2 avontuurlijke reizigers die graag op een comfortabele manier reizen en houden van wat luxe. Reizen is voor hun  bovendien synoniem voor genieten. En het zijn vooral de leuke belevenissen die achteraf bijblijven. Een vlucht met een helikopter over een gletsjer, een zonsopgang meemaken op de Uyuni zoutvlakte of een fantastische safari in Zuid-Afrika doen. Door de jaren heen hebben ze hun verdiept in het travel hacken. De manier om in stijl op reis te gaan, zonder je hier blauw voor te betalen. Het zijn dan ook deze zaken die ze op Wapiti Travel met jullie delen.

Op Glenn’s bucketlist staat de wereld verkennen bovenaan. Hij trekt de wereld rond, meestal in zijn eentje en stelt zich open voor het avontuur. Citytrippen in Europa of een backpacktrip naar de andere kant van de wereld. Voor hem is geen uitdaging te klein. Hij houdt van koffie, cultuur en streetart. Dit giet hij in beelden op zijn social media.