Gent 4-7 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 19-22 NOVEMBER 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float

Waarom bezoeken?

Alles onder één dak

Op een beurs vind je alle informatie onder één dak. Je verliest geen tijd door urenlang te surfen en uiteindelijk door de bomen het bos niet meer te zien. Het beursplan helpt je al op weg aangezien de hallen ingedeeld zijn per continent en/of per sector. De exposanten staan klaar voor je om je vragen te beantwoorden, zonder dat je tijd verliest door tientallen websites af te schuimen.

 

Persoonlijk advies

Je krijgt persoonlijk en live alles wat je wil weten over je droombestemming. Kijk je eerder uit naar een kort verblijf bij de eigenaar? Of een begeleide reis? Het persoonlijke contact met de exposant geeft je al inzicht in zijn/haar beleving en of die wel afgestemd is op de jouwe.

 

Specialisten aan het woord

De exposanten die je kan ontmoeten zijn vaak specialisten van de bestemming die ze promoten. Dat kan een gids zijn, een inwoner van het land zelf die een reisbureau gestart is, een reisbegeleider met jaren ervaring, enz. Het zijn alleszins mensen die met passie over ‘hun’ land spreken en zij weten als geen andere welke verborgen parels het land of de regio in kwestie te bieden heeft.

 

Perfecte timing

November is voor de meesten het ideale moment om de volgende vakantie te boeken. Of het nu je volgende zomervakantie in Spanje is of je verweg vakantie van het najaar of zelfs het jaar nadien!

 

Ideaal uitje

Het Vakantiesalon Antwerpen is geopend van donderdag tot en met zondag. Ook zondag, de ideale dag om er even tussenuit te gaan met je gezin of met vrienden. Reisbureaus zijn gesloten op zondag – het Vakantiesalon niet. Bovendien kan je ineens de sfeer opsnuiven van je bestemming: proef de lokale keuken, geniet van een dansspektakel of laat je verleiden tot een glaasje wijn. Animaties en beleving zijn nooit ver weg op het Vakantiesalon Antwerpen.

 

Beurscondities

Wie beurs zegt, zegt beurscondities. Ook op het Vakantiesalon Antwerpen kan je interessante deals doen!

Wil je in de loop van de tijd toch op de hoogte blijven volg ons dan op onze Facebookpagina of schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang al onze tips en speciale aanbiedingen.