Waarom deelnemen?

De grootste vakantiebeurs in Vlaanderen !

Het Vakantiesalon Antwerpen is met 70.000 bezoekers al 41 jaar de grootste en gezelligste Vakantiebeurs in Vlaanderen. Vanaf heden zullen er op het zelfde moment als het Vakantiesalon ook drie aparte beurzen plaatsvinden; enerzijds Let’s Campvoor de kampeerliefhebbers, anderzijds B&B Days voor amateurs van B&B’s en charmeverblijven, en tot slot de beurs Aventuria, voor de avontuurlijke en actieve vakantieganger. Wenst u hier meer informatie over, dan kan u altijd een kijkje nemen op de website van elk van deze nieuwe beurzen.

Een persoonlijk contact met uw klanten !

4 dagen boordevol activiteiten, workshops, presentaties zijn extra kansen om uw publiek aan te spreken. Meetbare resultaten en de ideale marketing tool om met een reislustig en kapitaalkrachig publiek te communiceren: tijdens de beurs en ervoor en erna via onze online activiteiten.

Een jaarlijkse mediacampagne van 600.000 € !

Elk jaar investeert de organisatie in een uitgrebreide mediacampagne ter waarde van €600.000. Van flyering tot affichage, van advertenties tot radio, van online campagnes tot persaandacht, niets wordt vergeten en de investeringen zijn intens om een maximum aantal bezoekers te overtuigen om langs te komen op het Vakantiesalon.

Vakantiesalon Antwerpen 2019 in beeld