Verweg Vakanties

In hal 4 vind je voornamelijk de verre bestemmingen, waaronder een Afrikaans en Aziatisch paviljoen. Je vindt er eveneens een zone gewijd aan Amerika, Scandinavië en Zuid-Europa. Cruiseland verhuist vanaf 2019 naar de hal van de verre bestemmingen.

 

  • Amerika
  • Cruisezone
  • Azië
  • Afrika
  • Zuid Europa
  • Scandinavië

Dichtbij Vakanties

Hal 1 huist vanaf nu alle dichtbij bestemmingen die doorgaans met de auto aangedaan worden. De zones Homeland (alle vakantieverblijven of toeristische diensten in België) , Nederland en West en Oost-Europa worden verzameld in hal 1.

 

  • Homeland
  • Nederland
  • West en Oost Europa

B&B Days

B&B’s, gîtes en charmeverblijven zijn al jaren aanwezig op het Vakantiesalon Antwerpen maar op de volgende editie wordt het aanbod nog een tikkeltje groter.
Alle kleinschalige verblijven zullen vanaf 2019 worden samengebracht in hal 2 van Antwerp Expo onder de vorm van een nieuwe beurs – B&B Days. Deze volwaardige beurs zal doorgaan tegelijkertijd met het Vakantiesalon Antwerpen.
Met je Vakantiesalon Antwerpen ticket, krijg je gratis toegang tot deze beurs.

 

Meer info op bnbdays.be

Exposantenlijst beurs B&B Days raadplegen

Let’s Camp

kamp

Caravans, campings, mobilhomes, tenten, kampeerartikelen, … op Let’s Camp vind je al het nodige voor een geslaagde kampeervakantie.

Let’s Camp vindt plaats in hal 3 van Antwerp Expo, en dit tegelijkertijd met het Vakantiesalon Antwerpen.

Met je Vakantiesalon Antwerpen ticket, krijg je gratis toegang tot deze beurs.

 

Meer info op letscamp.be

Exposantenlijst beurs Let’s Camp raadplegen

Aventuria

Aventuria is een nieuwe beurs die vanaf 2019 samen zal plaatsvinden met het Vakantiesalon Antwerpen.
Voor een mooi aanbod van actieve en avontuurlijke reizen voor zowel in het binnen- als buitenland, geven we je afspraak op Aventuria in hal 4.
Wat mag je verwachten? Van wandelen tot kajakken, van fietsen tot wintersporten, van surfen tot parachute springen – op Aventuria vind je zeker jouw volgende avontuur.
Met je Vakantiesalon Antwerpen ticket, krijg je gratis toegang tot deze beurs.

 

Meer info op beursaventuria.be

Exposantenlijst Beurs Aventuria raadplegen

Cruisen

Overweeg je om een cruise te boeken, maar heb je nog vragen? Kom je dan zeker informeren op onze cruises zone die zich in hal 4 bevindt.

Van riviercruises tot Noorse Fjorden cruises, van Middellandse Zee cruises tot een cruise naar de Caraïben, voor ieder wat wils.

ATC Cruises, Croisieurope, Allways Cruises, Cruise Connection, MSC Cruises, Holland America Line, Hapag Lloyd Cruises, Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Go for Cruises, Cruise & Bike, Best Blue Voyage, KR-Line, Cruise & Style,… staan je met raad en daad bij.

Motorreizen

Vakantie Salon Antwerpen

Langs de mooiste wegen rijden en de mooiste plekjes ontdekken is wel iets voor jou? Mis dan zeker de Motovakantiebeurs niet die zal plaatsvinden in hal 2 van Antwerp Expo.
Ontdek er de mooiste motortours en gezellige motorhotels met alle nodige faciliteiten. Van individuele reizen tot groepsreizen, van Europa tot Amerika, je vindt er alles voor een geslaagde motorvakantie.

In samenwerking met Smartmoves/Mobikehotel

Bloggers

Je kan er niet meer omheen, bloggers zijn alomtegenwoordig. Deze influencers hebben de hele wereld rondgereisd en delen graag hun ervaringen met jou via hun blog enerzijds maar voor een keer zakken ze ook af naar Antwerpen om tijdens de beurs iedere geïnteresseerde te woord te staan. Klik hier voor de lijst van aanwezige bloggers! En ontdek hier wie wanneer komt en hun lezingen.